Volg het op Facebook!

Wat is dat met dat schoorsteentje? In het schetsidee van Stang Gubbels is mijn dakdroom een fabriekje met een schoorsteen. Uit die schoorsteen komt geen rook maar een grote plant, een gesnoeide heg of een wolk van buxus. Dit verbeeld hoe schoon het dakhuis is. De schoorsteen komt me overigens heel goed uit om de tanks voor de waterbuffer in te plaatsen. Hoeveel water ik precies wil vasthouden weet ik nog niet. Het plan is om alleen van regenwater het hele huishouden en de tuin te runnen, dus zonder water van de kraan, een verder idee is zo min mogelijk op het riool aangesloten te zijn, sowieso geen regenwater te lozen en bij voorkeur ook geen douche-, was- en afwaswater en als het niet teveel overlast geeft ook het toiletwater via helofyten filters (dat zijn planten) zuiveren. Dit is een heel gaaf onderzoek waar ik tzt iemand bij zoekt die er veel meer van weet.